Våfflor i Stockholm till våffeldagen

| |

Våffeldagen infaller samma datum varje år. I år är det måndagen den 25 mars som våffeldagen infaller på och denna dagen är ju inget man ska missa!

Jag kommer att ge 2 tips på vart du bör äta våfflor idag i Stockholm! Men var förberedd på att det kommer vara väldigt mycket folk, men det är det absolut värt!

Älskade Traditioner

Älskade traditioner är absolut mitt förstaval när det gäller våfflor i Stockholm! Tyvärr är det alla andras val också haha.. det är SÅ mycket folk som vill äta våfflor här på våffeldagen! Men ställ dig i kön, koppla av och vänta på dessa magiska våfflor som du snart ska få avnjuta!

Älskade traditioner ligger vid Nytorget. Är du i området och vill äta våfflor på våffeldagen så kommer du inte missa det eller för den delen kön.

Cykelcafé Le Mond

Ytterligare ett cykelcafé som har poppat upp i Stockholm. Le Mond erbjuder inte bara cyklar och tillbehör utan även riktigt bra våfflor! Det kommer nog inte (kan inte lova något) vara lika mycket folk för våfflor här som på Älskade Traditioner. Så vill du ha det lite lugn och ro med din våffla, satsa på Le Mond Cykelcafé!


Det var mina tips om vart du ska äta Våfflor i Stockholm en dag som våffeldagen, eller vilken annan dag som helst! Hoppas att du får dig en våffla eller två och att du blir positivt överraskad!

Spana gärna in Caféer Stockholm på Instagram där jag går under namnet @cafeerstockholm

Föregående

Kaffefamiljen ger 30% rabatt!

Gott kaffe hemma! Del 1

Nästa