Goto 10 – Gratiskontor och Café i Hammarby Sjöstad

Goto 10 – Gratiskontor i Hammarby Sjöstad

Goto 10 är som dom själva säger ” En plats för internetrelaterade kunskapsbyten och innovation”. Vilket vi tycker stämmer väldigt bra! Man kan säga att Goto 10 är ett unikt gratiskontor. Inne på Goto 10 har du en perfekt miljö för att kunna sitta ostört och skapa eller kunna arbeta i grupp om det krävs. Det är helt kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att bli medlem med din e-post.  Så varför skriver vi på Caféer Stockholm om ett kontor? Jo för att i samma lokaler hittar du härliga SWAJ Krubb & Kafé!

Goto 10 – Inga krav

Goto 10 är en mötesplats skapad av Internetstiftelsen i Sverige (IIS) som du hittar på adressen Hammarby kaj 10, ett par minuter från Skanstull söder om Stockholm. Goto 10 är IIS’s satsning på att ha en mötesplats där den gemensamma nämnaren är internet. Det finns flera olika miljöer att nyttja inne i Goto 10 lokalerna. Man kan sitta i ett öppet landskap med sin laptop, du kan välja att sitta ensam i en lite mer lounge liknande miljö med fåtöljer eller så kan ni boka ett mötesrum för att komma fram till grymma idéer tillsammans.

Det finns även ljudisolerade bås att nyttja om man skulle behöva ha dessa, till t.ex. telefonmöten eller att spela in sin podcast kanske.  Du kan även använda 3D-printers, spela retrospel för att koppla bort jobbet, gå på seminarier och t.om. värma din medtagna mat i mikrovågsugnar. Allt detta finns att använda utan att någon kräver något som helst av dig. Visst låter det underbart? Slippa att känna att man är i vägen efter att man druckit upp sin latte. Vi gillar det något enormt! Men om man inte har med egen mat eller är sugen på en kopp kaffe, vad gör man då Caféer Stockholm?! Jo, då finns härliga SWAJ Krubb & Kafé i samma lokaler!!

SWAJ Krubb & Kafé

SWAJ serverar allt som du kan tänkas att behöva för en dag på kontoret. Varför inte börja med en lättare måltid i form av en grillad macka för att sedan ta in en riktigt god kanelbulle och en kopp kaffe med bönor från Johan & Nyström! Låter väl inte helt fel?!

Kan även spoila att personalen är väldigt trevliga!

Caféer Stockholm – 5 punkter om Goto 10/SWAJ Kafé

  • Öppnade 4 maj 2017. Fräscha lokaler!
  • Perfekt om du letar efter människor som vill skapa och vill röra dig bland dessa
  • Rikligt med eluttag och stabilt WIFI !!!
  • Bra utbud av fika. Gott kaffe med bönor från J&N och bra tilltugg
  • Gratis att vara där, och man känner inte att man tar upp plats om man inte köper något.

Öppettider: Vardagar 08.00-17.00. Utökade öppettider vi (Gratis) seminarier.
Adress: Hammarby Kaj 10
Mer info: Goto10 & SWAJ Krubb & Kafé

Bilder hittar ni som alltid på Instagram där vi går under namnet Cafeerstockholm.

Läs mer om caféerstockholm