Om oss/Kontakt

Caféer Stockholm är en fikablogg vars syfte är att tipsa om Stockholms stora utbud av caféer, konditori, bagerier, espressobarer, kaffespecialister. Helt enkelt alla ställen som kan tänka sig servera en kopp java. Bloggen är helt sponsorfri som det ser ut just nu så det är endast mina tankar som kommer att delas.

caféer stockholm på greasyspoon

Fika – vad är det egentligen?

För mig, liksom för många andra i vårt avlånga land, är fika en underbar stund på dagen. Där man får slå sig ner med en god vän och bara vara. Avnjuta en kopp kaffe tillsammans och prata om allt möjligt. Fikakulturen är något som jag tror alla svenskar tycker är speciell.

För mig började det lite som en jakt att hitta det bästa caféet där man både kunde dricka en god kopp kaffe och samtidigt kunna studera och jobba. Detta har senare utvecklats till att jag bara vill testa allt som finns i Stockholm. Det bästa är att det aldrig tar slut.

Caféer Stockholm – Instagram

Det började på Instagram med sidan Cafeerstockholm som vid skrivande stund har lite över 720 följare och växer varje dag.

Nu vill jag kunna skriva lite mer utförligt om varje ställe jag besöker och har därför bestämt mig för att starta upp denna sidan.

Här nedan kan du kontakta oss om du har några som helst funderingar gällande caféer, fika eller något annat i livet.

Du kontaktar oss via DM på instagram 

Vår idé

Caféer Stockholm är en fikablogg vars syfte är att tipsa om Stockholms stora utbud av caféer, konditori, bagerier, espressobarer och kaffespecialister. Helt enkelt alla ställen som kan tänka sig servera en kopp java. Vi har upplevt att det ibland kan vara svårt att hitta vart man ska ta sin fika för dagen, men det ska det bli ändring på! Häng med på resan som kommer att ta dig genom Stockholms alla härliga caféer.

Här hittar du alla caféer som Caféer Stockholm har besäkt

 

Välkomna till Caféer Stockholm!