Går i tankar att köpa kaffemaskin?

| |

I senaste inlägget skrev vi om att det var dags att gå ihop för att kunna rädda Stockholms alla härliga caféer, det slutade med att vi slöt upp och började beställa take-away och beställa hem fika/frukost.

Pandemin fortsätter och fler och fler väljer nu att dricka kaffe hemma istället för att ta sig ut till folksamlingar, även hemmakontoret har gjort att konsumtionen av kaffe hemma har ökat. Ska man nu dricka kaffe hemma så ska man dricka GOTT kaffe tycker vi! Det finns ingen anledning till att snåla på kaffet bara för att man inte kan besöka alla härliga caféer. Då är det bättre att ta det goda kaffet till ditt hem med hjälp av en bra kaffemaskin som gör espresso! Flera caféer i Stockholm erbjuder kaffebönor, så om du köper dom så kommer du samtidigt visa din support!

Det finns en hel uppsjö bra espressomaskiner där ute för att kunna göra gott kaffe. Den vi tycker är bäst för hemmabruk och som ger ett enastående resultat är Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin. Den kostar en slant (vi köpte vår för ca 5500kr på Elgiganten) men tycker du om att dricka gott kaffe och ser varje kopp som ett hantverk som du vill lära dig mer om så är denna maskinen för dig!

Bild från Vitvaruexperten

Maskinen har en inlärningskurva men inom ett gäng koppar så har du kalibrerat in den för att göra gott kaffe och inom någon månad gör du hjärtan på din cappuccino.

Beställ hem en maskin som du gillar under Black Friday och njut av gott kaffe 2021!

Liknande inlägg: Gör gott kaffe hemma

Föregående

Tips på caféer i Vasastan

Eldtomta Café och Butik

Nästa