Caféer Stockholm

 

Caféer Stockholm

Caféer Stockholm påbörjades 2016 då vi satt alldeles för ofta på en specifik kaffekedja för att plugga just för att där fanns eluttag och wifi. Vi förstod sedan att det finns så mycket mer än kaffekedjor i denna härliga stad och bestämde oss för att jobba oss igenom alla, och det är det vi håller på med just nu! Vi vill självklart inte hålla allt för oss själva utan delar mer än gärna med oss av våra favoriter till så att ni slipper det ”jobbiga” sökandet.
Du hittar Caféer Stockholm på Instagram under namnet cafeerstockholm där du mer än gärna får följa, gilla och kommentera vad du tycker om alla ställen vi testar. Det är även där du för nu hittar alla bilder vi tar.

Har du ett café som du vill att vi ska komma och testa så kontakta oss så kommer vi gärna och testar ditt kaffe och lämnar en recension om exakt vad vi tycker här på sajten.

Eftersom att solen nu skiner i Stockholm så har vi satt upp en lista med våra favoriter bland de uteserveringar som finns i staden och den hittar du genom att trycka på Uteserveringar Stockholm. Vi ger dig även våra favorit caféer på sköna Södermalm.